Framklinikken

T-skjorte

SAMARBIEDSAVTALE MED FRAMKLNIKKEN

Vi tilbyr:

• Akutt undersøkelse og behandling til klubbens medlemmer til rabaterte priser
  • Basistrening i våre lokaler med fokus på skadeforebyggende og prestasjonsfremmende tiltak
  • Praktiske økter for innlæring av gode oppvarmingsrutiner og skadeforebyggende tiltak på felt. Sondre er medisinsk ansvarlig i utviklingsavdelingen i Sarpsborg 08 og har ansvaret for slike rutiner der.
  • Salg av Hoka løpesko med løpsanalyse på tredemølle.
  • Innleggssåler tilpasset løpesko og fotballsko Screening og fysisk testing av lag
  • Funksjonell screening og fysisk testing av fotballag i alle aldre. Hva vi tester avhenger av alder på laget.
  • Fotballspesifikk hurtighet (målt med fotoceller)  Spenst på to og ett bein
  • Beinstyrke – bruk av muscleLab systemet
  • Ankel- og knekontroll
  • Bevegelighet i ankler, hamstring og hofter

På bakgrunn av testresultatene vil det bli utarbeidet en lagsrapport og et treningsprogram slik at deres lag har mulighet til å jobbe strukturert og riktig videre i treningsarbeidet.

Deres kontaktperson er Sondre Olstad
Tlf: 69972696 (Tastevalg 2)
Mail: sondre@framklinikken.no