leif roar

Lager sportsplan

Hafslund IF har startet jobben med å lage med å lage en sportsplan som skal hjelpe alle involverte i klubben i å dra i samme retning.

– Sportsplanen omfatter alle spillere fra 6-80+ i klubben. Hafslund er og skal være en breddeklubb og det vil bli tatt hensyn til det i planen. En arbeidsgruppe på 5 personer skal i tiden fremover utarbeide et forslag til plan som klubben skal vedta. Det skjer så mye positivt i klubben om dagen og det er gøy å se alle som engasjerer seg for å utvikle klubben videre, sier Leif Roar Pettersen, som leder arbeidet med sportsplanen.

Oppblomstring
Klubben har opplevd en oppblomstring av aktive og håper også den nye kunstgressbanen skal heve interessen for å komme til Hafslund og ikke minst holde på de som er her.

– På guttesiden har vi lag for spillere født 09,08,07,06,05,04 og 03. Neste år stiller vi juniorlag + seniorlag. På jentesiden har vi lag for jenter født 01/02 og 05/06. Vi glemmer heller ikke Old boys som holder i gang to ganger i uken, forteller Pettersen.

Høy aktivitet
– Nylig har klubben åpnet sin nye kunstgressbane og den vil som dere forstår bli flittig benyttet i vinter. I tillegg benytter vi oss av gymsalen på Øya og Sarpsborghallen for å skape aktivitet blant alle våre ivrige medlemmer.
– Vi ser frem til en spennende vintersesong. Nye treningstider og reglement for kunsgresset vil snart bli lagt ut her på hafslundif.no. I tillegg skal klubben snart i forhandlinger om ny utstyrsavtale. Så det er mye som skjer i og rundt klubben med svarte og hvite striper, avslutter Leif Roar Pettersen.