Nå er det dags for fotballskole

Da er det klart for påmelding til fotballskolen 24-27 juni. Første mann til mølla gjelder. Derfor ingen frist.

75 plasser er tilgjengelig så vi kan dessverre ikke garantere plass til alle. Aldersgrensen er de som går i 1-7 klasse. Mandag, tirsdag og onsdag er på dagtid (0930-1430) og torsdag på kveldstid (17-20) med avslutningsturnering. Det serveres ett måltid under øktene på dagtid. Vi har også enkel kiosk med mulighet får å kjøpe is, slush og grov vaffel.
Slik går du frem:

1) Send mail til matsjohansen@yahoo.no med emnefelt “fotballskole” og “Navn på barnet + fødselsår+ mobilnummer til mor eller far” i mailen

2) Vent på bekreftelse på om barnet ditt har kommet med eller ikke. Mats svarer så fort han klarer.

3) Dersom du har fått plass skal du betale kr 850 for barn nr 1, evt kr 750 for barn nr 2 og evt 550 for barn nr 3. Dersom du ikke får plass blir du satt på venteliste.

4) Du kan betale på følgende måter. Overfør til kontonummer 1030.13.34600 med MELDING “Fotballskole + navn på barnet + fødselsår” eller du kan VIPPSE summen ved å søke opp Hafslund Idrettsforening, eller benytte VIPPS nr 10195 med MELDING “Fotballskole + navn på barnet + fødselsår”

5) Betalingsfrist er 25. Mai. Har dere ikke betalt innen fristen vil plassen gå videre til de på venteliste uten nærmere varsel.

6) Følg med på facebooksiden til Hafslund IF for nærmere info om utdeling av tøy, oppmøte og gjennomføring for øvrig.

Mvh
Mats Johansen