Panter seg til Danmark!

Hafslund G2003 ligger ikke på latsiden. Nå panter gutta seg til cup i Danmark.

Gutt 2003 jobber ikke bare hardt på treningsfeltet. Nå skal laget på Slagter Winther cup i Danmark og da må gjengen jobbe.

– Vi ønsker litt påfyll til turen, og tenkte derfor på tomflasker. Kanskje er det noen som ønsker å gi tomflasker til en god sak, sier trener Mats Johansen som i uke 48 tar en runde rundt på Hafslundsøya i håp om at noen setter igjen flasker til fotballgutta.

– Nå har vi lagt lapp i postkassen til de aller fleste på øya. Onsdag 26. eller torsdag 27. november etter klokken 18:00 kjører vi rundt på øya. Er det noen som ønsker å støtte laget kan de sette flaskene foran huset eller i veien så plukker vi det opp, sier Johansen.

– Sett gjerne posene ved porten eller inngangen. Vi prøver nå en gang og hvis det blir suksess, så tenker at dette kommer vi til å gjøre 4 ganger i året slik at vi kan spare opp penger til senere turneringer og treningsleirer, sier Mats Johansen.

hif_03