sølv_2

SØLVGUTTENE!

Hafslund 03 og 04/05 kom begge til finalen på cup i ED!

Mats Johansen var fornøyd etter at laget hans G2003 tok seg helt til finalen.

ed
Ole Rogndalen stod for avgjørende forberedelser for 04/05-laget.

– Innsatsen til gutta stod til GULL men det ble SØLV. Gutta spilte til tider flott fotball og motstanderlagene hadde både tre og fire mann i forsvar. Synd at vi taper finalen 2-1 etter å ha dominert banespillet til de grader, men DRILLO fotballen lever forsatt og noen satser på den, dumt for oss. Vil også takke foreldrene til Hafslund 03 som EIDE hallen i alle kampene og laget et vannvittig liv, tror det var utrolig moro for guttene å spille under det levenet som var på tribunen.

sølv_1

Endelig en ny pokal til samlingen.

Leif Roar Pettersen stilte to lag i cupen og kunne med litt hell tatt seg til finalerunder med begge lag. Pettersen er som vanlig en fornøyd kæll, men litt ekstra fornøyd etter helgens prestasjoner.

-Hafslund gutter 04 har i dag vært i Sverige med to lag og jammen ble det ikke finale på oss også. Det ble dessverre tap men guttene tok med seg denne flotte pokalen hjem. Gratulerer til alle 14 som var med.