Bent Lislerud, Ragnar Berg og Ole Petter Bjerkan

Aldri vond å be

Da de nye lysmastene kom til Hafslundbanen slet transportøren med å få de av bilen. Da tok daglig leder en telefon til Ole Petter Bjerkan og firma Minimaskiner. Straks kom han på banen med skikkelig løfteutstyr og lossingen av klubbens nye lysmaster gikk problemfritt. På tampen av vinteren fikk klubben også låne gravemaskiner til å fjerne snø, noe som gjorde at banen ble tidligere klar.

- Han har vært utrolig hjelpsom for klubben og han er alltid på ballen. Ved mange anledninger har Ole Petter hjulpet oss med løfteutstyr slik at dugnadsgjengen har kunnet gjøre sin jobb, sier tidligere daglig leder Joakim Hauvik.

Også når de gamle lysmastene skulle fjernes stilte Ole Petter med en lift som gjorde demontering av de tunge lys-armaturene enklere.
- Vi hadde litt problemer med å få i gang liften, da var han der nesten på minuttet og fikk den til å funke, forteller Arne Torbjørn Arnesen.
I forbindelse med montering av lyskaster på østsiden av bygget var også Ole Petter på plass med en lift, som gjorde jobben enkel for Bent Lislerud.
- Det er enestående å ha en slik støttespiller for klubben, sier både Ragnar Berg og Bent Lislerud.

Firmaet Minimaskiner holder til på Hafslundsøy og virksomheten består av utleie av mange typer lifter og gravemaskiner.
- Så sant jeg har maskiner ledig prøver jeg å hjelpe klubben så godt jeg kan med det jeg har. Jeg ser det legges ned mye dugnadstimer her og synes det er flott at så mange bidrar til at barn og unge får utfolde seg her på øya. Klubben bidrar til et godt oppvekstsmiljø og sjøl har jeg hatt barn i klubben, forteller Ole Petter Bjerkan, innehaver av firma Minimaskiner.

 

Del dette på
Scroll to top