Enighet: Cato Richardsen(Puma), Joakim Hauvik (daglig leder), Leif Roar Pettersen (Styreleder), Per Thomas Hansen(Styremedlem), Isak Stordal(Styremedlem), Svein Erik Syvertsen (Torshov Sport)

Hafslund IF går for Puma

Fra 1. januar 2024 vil Hafslund IF skifte utstyrsleverandør til Puma. Torshov Sport i Fredrikstad vil være klubbens butikkforbindelse.

Hafslund IF sitt styre og ledelse har de siste månedene vurdert flere merker og butikker som ny utstyrsleverandør. Målet for styre i klubben var hele veien å finne best løsning for klubben og våre medlemmer.

Puma er en av de største merkevarene i verden når det kommer til sport. Hafslund IF og Puma er begge opptatte av bærekraft, derfor får alle medlemmer som har tøy fra tidligere leverandør bruke dette ut levetiden. Nytt klubbtøy i form av Puma vil kun selges gjennom Torshov Sport.

Vi vil komme tilbake til handlekvelder og hvordan du som medlem skal handle på Torshov og nettbutikk med rabatt. Puma leverer også fotballsko, dette vil også bli tilbudt til våre medlemmer med rabatt.

Torshov Sport skal sammen med klubben jobbe aktivt for at dere medlemmer ikke skal merke at butikken blir lengere unna. Torshov Sport vil komme til oss slik at alle får muligheten til å prøve tøy før det bestilles, utlevering av bestilt tøy vil også skje på klubbhuset eller levert hjem.

Vi ønsker Puma hjertelig velkommen med på laget. Klubben vil nå sammen med Puma og Torshov utvikle en klubbkolleksjon og nye drakter.

Hafslund IF ønsker å benytte anledningen til å takke Select og Prozo for meget godt samarbeid gjennom mange år.

Del dette på
Scroll to top