Utleie av klubbhus :

Private/bedrifter
Hafslund IFs klubbhus er for utleie til privatpersoner og bedrifter. Klubbhuset har eget kjøkken, sal for opptil 40 personer med sitteplass som kan utvides til 45. Sofagrupper og langbord. Toaletter er inkludert.
For å leie på e-post til utleie@hafslundif.no
Skriv dato for ønsket leie, formål med leien og hvem som skal stå ansvarlig for leie (denne personen skal være minst 25år).

Foreningen
Klubbhuset står disponibelt for klubbens lag. Vi anbefaler at alle lag arrangerer avslutninger og sosiale dager/kvelder på anlegget. Det er mulig å kjøre spillersamtaler, foreldremøter og andre typer møter i klubbhuset.
Husk at all bruk av 2. etg må avtales på forhånd med klubben, dette gjøres på e-post til utleie@hafslundif.no.
Vask må gjøres av laget selv.

En dag i helg:     kr. 1800,-*
To dager i helg:  kr. 2800,-*
Fredag-søndag:  kr. 3800,-*
Hverdager (mandag-torsdag) kr. 500.-
Leie av projektor og lerret: 200,-

* Klubben står for rengjøring. Prisene gjelder for inneværende år. Eventuelle endringer i priser vil oppdatereres årlig.

Se regler for utleie

Del dette på